SAMO ZA GLORIJU

Antonija Blaće: Veselim se majčinstvu

­Kad se prije šest godina prijavila za sudjelovanje u RTL-ovom reality showu Big Brother, Šibenčanka Antonija Blaće (31) nije mogla ni zamisliti koliko će joj ta avantura promijeniti život. Tijekom showa dokazala je da je znatiželjna, brbljava i svoja, a za razliku od ostalih ukućana, koji su nakon završetka priče potonuli u anonimnost, ona je kapitalizirala svoj boravak u BB kući profiliravši se, s vremenom, u respektabilnu TV voditeljicu.

Ponajprije vjernu Big Brother showu koji vodi svaku sezonu, ali i u glazbenom showu Hrvatska traži zvijezdu, reality showu Fear Factor i kulinarskom showu Večera za 5. Vodeći Big Brother naviknula se na svakakva iznenađenja, no ono koje joj je prije dva tjedna priredio njezin dečko, vaterpolist Hrvoje Brlečić (28), uistinu ju je oborilo s nogu. Posjetio ju je u Beogradu, gdje se show snima do kraja lipnja, te pozvao na romantičnu vožnju brodom po Dunavu u društvu svog prijatelja, vaterpolista Vanje Udovičića. Zbog njenih poslovnih obaveza dečki su umalo na plovidbu otišli sami, no Antonija se u zadnji čas ipak pojavila. A onda je uslijedilo pomno planirano iznenađenje: s obližnjeg mosta zasvirali su trubači, i to Antonijinu i Hrvojevu najdražu pjesmu, a zatim je ugledala kako se niz most spušta veliki natpis “Budi moj jedini porok”. Kad se okrenula, ugledala je svog dragog kako kleči s kutijicom u ruci u kojoj je bio Cartierov prsten.

Čime ste osvojili Hrvoja? – On je osvojio mene. Inače ne padam na sportske tipove, ali Hrvoje je bio toliko simpatičan i du ho vit da mu nisam mogla odoljeti. Upoznali smo se u Šibeniku prije godinu i pol i mislim da smo po svemu srodne duše. Toliko smo slični da ponekad imam osjećaj kao da živim sa samom sobom. Oboje smo otvoreni, volimo izlaziti i zabavljati se, vrlo smo prilagodljivi, a kad, primjerice, gledamo filmove, imamo identične komentare i razmišljanja. Obiteljski smo ljudi. Što se tiče kućanskih poslova, ne mamo klasičnu podjelu: svatko radi što stigne i kad ima vremena. Hrvoje bez problema kuha, usisava, pere suđe. Ja, možda, malo češće, jer on ima dva treninga dnevno, ali kad ima vremena, ništa mu nije teško.

Kako zamišljate svoje vjenčanje? – Još nemamo nikakvih konkretnih planova o vjenčanju, ali točno znam kako bih htjela da ono izgleda. Bit će to velika fešta za mnogo ljudi. Imat ću i raskošnu vjenčanicu jer to bi bila jedina prilika u životu da obučem krinolinu a da ­mi se pritom nitko ne ruga.

Razmišljate li o majčinstvu? – Da, već neko vrijeme. Doduše, ni tu ne postoji neki određeni plan, ali ako se dogodi­, prihvatit ću to s veseljem. ­

Kristinka Šćavina

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli intervju s Antonijom Blaće, u kojem otkriva detalje o vezi sa zaručnikom Hrvojem, na što je spremna zbog ljubavi te koliko pažnje posvećuje izgledu, pročitajte u novom broju Glorije (br. 856) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
20. travanj 2024 02:18