UHVATI BINGO RITAM

Antonija i Škoro postaju novi voditeljski hit?

Prošlog ponedjeljka gledatelji RTL televizije vidjeli su prvu emisiju Uhvati Bingo ritam, još jedan zajednički projekt s Hrvatskom Lutrijom.

Cjelovečernji natjecateljski show vode Antonija Blaće i Miroslav Škoro, a napetost iščekivanja milijunskih iznosa TV Bingo igara uklopljeno je u mnoštvo zabave, glazbe, igara i humora briljantnog voditeljskog para.

Osim novog formata emisije i igara za natjecatelje u publici poput Koja je ovo pjesma, Dovrši stih ili Slovom do hita, novost za sve igrače Binga je i nova igra Bingo 24 od 75 , a riječ je o još jednoj igri u kojoj igrači mogu osvojiti milijunske dobitke.

I dalje svi gledatelji pred malim ekranima, bez obzira jesu li odigrali Bingo, mogu sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti novčane nagrade tako da će uz zabavu, glazbu, igre i TV Bingo svaki od igrača i gledatelja pronaći nešto za sebe.

Uhvati Bingo ritam’ prikazuje se uživo svaki ponedjeljak od 21 sat na RTL televiziji, a Bingo igre uz koje raste adrenalin pred TV ekranom možete odigrati na prodajnim mjestima Hrvatske Lutrije i ovlaštenih partnera.

Linker
16. travanj 2024 20:02