SAMO U GLORIJI

Antonija Mišura: Sanjam o braku i dvoje prekrasne dječice

Iako bi Antonija Mišura , članica kluba Jolly JBS iz Šibenika, sigurno bila sretnija da je iz Londona donijela jednu od medalja, mi smo jako ponosni da je jedna Hrvatica najljepša sportašica svijeta. A zacijelo je ponosan i njezin dečko Marko Sandrić, koji je član košarkaške momčadi istog kluba. Njih dvoje poznaju se cijeli život, ta je ljubav iz kvarta planula kad im je oboma bilo šesnaest godina.

– Marko mi je velika podrška i poticaj u svemu. I iako o tome još nismo ozbiljnije pričali, vidim se jednoga dana s njim u braku i s dvoje preslatke dječice. Nakon što je lani diplomirao na Hotelijerskom fakultetu u Opatiji i ja sam upisala turistički menadžment u Šibeniku, jer sam se na njegovom primjeru uvjerila da se može završiti fakultet uz vrhunski sport. A što je najvažnije, apsolutno si vjerujemo. Marko svu ovu gužvu oko mene doživljava kao zabavu i ljepšu stranu sportskog života, inače prepunog znoja i odricanja – otkrila je Antonija Mišura u razgovoru za Gloriju.

Dolores Tolić

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o Antoniji Mišuri, zajedno s fascinantnim fotografijama Glorijinog fotografa Saše Burića pronađite u tiskanom izdanju Glorije (br. 918) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
28. travanj 2024 14:02