KOSTADINKA VELKOVSKA

Baka zavodnica

Otkako glumi u sapunici “Sve će biti dobro”, zagrebačka glumica Kostadinka Velkovska kao da je procvjetala. Jer, ostvario joj se davni san. Naime, u 35 godina karijere uglavnom je glumila uzorne žene pa je maštala i o jednoj “nećudorednoj”. No, nije mogla ni zamisliti da bi “preljubnica” mogla postati u šezdesetoj, što je s jedne strane kuriozitet, a s druge kompliment – jer da bi nekoga mogla zavesti, mora biti zgodna i privlačna.

Nakon četiri braka do zavođenja joj u privatnom životu baš i nije osobito stalo, i radije sve svoje slobodno vrijeme posvećuje unu­cima, trogodišnjem ranu i četiri mjeseca staroj Dori, ali dobar je osjećaj da i u zrelim godinama može biti ponosna na svoj izgled. Pa makar to učinila samo na televiziji kao Katarina Augustinčić, udana žena, majka liječnice (koju glumi Bojana Gregorić) i baka dvoje tinejdžera.

– Divno je da još mogu nekome “zavrtjeti” glavom, pa makar samo u serijalu kolegi Otokaru Levaju, koji glumi mojeg kavalira Lea – priča članica ansambla zagrebačkog Satiričkog kazališta “Kerempuh”, koja je i te kako ponosna i na svoje godine i na ži­votno iskustvo. A posebno na obitelj, magnet koji je, gdje god bila, nezadrživo privlači kući, i koja joj je u svemu što radi velika potpora.

Tanja Vučičević

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ako želite saznati više pročitajte tekst u tiskanom izdanju Glorije broj 726 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
27. travanj 2024 13:20