KAKO KAŽE SRCE

Kostadinka Velkovska - nova ljubav nakon četiri razvoda

I nakon četiri razvoda 63-godišnja glumica i pjevačica Kostadinka Velkovska nije izgubila vjeru u ljubav. Dok je na nedavnoj promociji u zagrebačkom Movie Pubu izvodila šansone sa svog novog albuma “Moja priča”, svako malo zaljubljeno je pogledavala prema Draganu Baliću , uredniku informativno-mozaičnog programa Jabuka na OTV-u. Među brojnim uzvanicima tek je nekoliko njih znalo da je neumorna glumica ponovno zaljubljena. Ali maske su pale kad joj je u jednom trenutku došao čestitati najprije sin Nikola Podkrajac (28), tonmajstor na Hrvatskom radiju i roker koji svira gitaru i pjeva u svom bendu, a odmah potom pojavio se s buketom bijelog cvijeća i Dragan Balić.

– U zadnje dvije godine Kosta i ja smo se zbog posla družili intenzivnije nego prije. Ona je nastupala ili snimala negdje gdje sam i ja bio, zajedno smo bili i na nekim humanitarnim akcijama, i meni se naprosto desio “klik” – priznaje Dragan Balić. – Od­­­jednom sam svoju dugogodišnju prijateljicu po­­čeo gledati drugim očima. Kao da sam se probudio i shvatio da je žena kakvu tražim godinama zapravo tu, pokraj mene. I kad sam napokon skupio hrabrosti da joj to kažem, pogledala me kao da sam joj re­­kao da su za susjedni stol upravo sletjeli Marsovci.

– Bila sam zatečena i prvi put u životu nisam znala što reći – dodaje Kostadinka Velkovska. – Nešto sam petljala, a njegove su mi riječi neprekidno odzvanjale u glavi. Nakon tog priznanja pustio me nekoliko dana, a onda me nazvao i podsjetio na naš razgovor. I sama sam shvatila da naš odnos uistinu ide prema nečem većem od prijateljstva, ali bila sam zbunjena. Poznajemo se toliko godina, zašto nam se to događa baš sada, kako je to moguće? Pitanja je bilo bezbroj, ali ne i odgovora. A onda sam shvatila da treba prestati mučiti se pitanjima i jednostavno – zaplivati.

Snježana Dragojević Harapin

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijelu priču o novoj ljubavi Kostadinke Velkovske pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 862) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
20. travanj 2024 14:54