EKSKLUZIVNO

Barbara Kolar: sati straha i boli

– Sve je dobro završilo i sada se samo moram odmoriti. Posjete ne smijem primati, tako da mi u bolnici nisu bili ni tata i mama, ali nakon operacije godi mi mir. Nije mi ni do čitanja ili gledanja televizije. Bol još osjećam, no sve nekako ide nabolje – kaže Barbara Kolar, 43-godišnja voditeljica, koja je prošlu subotu zbog puknuća slijepog crijeva hitno operirana u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Već u subotu ujutro portalima se proširila vijest da je Barbara Kolar završila u bolnici, a kad se popularna voditeljica u subotu navečer nije pojavila u Plesu sa zvijezdama, bilo je jasno da je u pitanju nešto ozbiljno. Kako taj TV show vodi već osmu sezonu, postao je njezin “teritorij”. No, umjesto nje uz Duška Ćurlića pojavila se Karmela Vukov-Colić, koja se zbog te hitne zamjene vratila iz Slavonskog Broda, a Barbara se u to doba oporavljala nakon operacije.

Njezini kolege kažu da je već dan ranije malo lošije izgledala i da se požalila na mučninu, temperaturu i ostale simptome koji inače prate virozu. Ali tijekom noći bol je postajala sve jača i ujutro je više nije mogla izdržati. Otišla je u bolnicu na hitni prijem, a nalazi su pokazali da joj je puklo slijepo crijevo.

Pročitali ste skraćenu verziju teksta o Barbari Kolar. Cijelu priču potražite u novom broju časopisa Gloria (986) koji je na kioscima od četvrtka 28. studenog.

Linker
19. travanj 2024 13:50