BEOGRADSKO UTOČIŠTE

Besplatan hostel za kreativce iz cijelog svijeta

U periodu od 04. do 10. lipnja 2012. godine, tijekom trajanja Belgrade Design Week-a, Agencija NOA Advertising pretvorit će agencijski prostor u besplatno boravište najboljih umova advertising industrije.

Belgrade Design Week je godišnja konferencija koja spaja kreativnu industriju sa svijetom biznisa okupljajući njene najznačajnije protagoniste. Konferencija je koncepcijski podijeljena po industrijama, kao što su: dizajn, arhitektura i urbano planiranje, grafički dizajn i brending, komunikacije, kultura, obrazovanje i promocija,

Koncept NOA Hostel Belgrade osmišljen je kao sinergija kreativne snage i ideje da prostor dok su zaposleni na konferenciji postane mjesto za boravak, druženje i umrežavanje kreativaca. Agencija NOA ima svoje podružnice u 7 zemalja (Austrija, Švicarska, Hrvatska, Slovačka, Mađarska, Slovenija i Srbija), a o hostelu više saznajte u filmu te na Facebook stranici.

– NOA Hostel Belgrade namijenjen je kreativnim ljudima i predstavlja naš doprinos u pozicioniranju Beograda na svjetskoj kreativnoj sceni. Kreativci iz cijelog svijeta, koji se prijave, imat će besplatan smještaj s doručkom i potpuno neobičan doživljaj u Srbiji – izjavio je Marko Romčević, kreativni direktor NOA Advertising.

Linker
04. svibanj 2024 22:15