TKO JAČI TAJ KVAČI

Bivši dečko Halle Berry potukao se s njenim zaručnikom

Nedavni epilog sudske borbe između oskarovke Halle Berry (46) i oca njene kćeri Gabriela Aubrya (36), išao je u korist kanadskog modela. Arbitražom je presuđeno da Berry ne smije preseliti u Francusku s malenom Nahlom (4) i zaručnikom Olivierom Martinezom (46), kako bi otac Aubry mogao nastaviti redovito viđati svoje dijete.

No događaji koji su se odvili u četvrtak ujutro ispred kalifornijskog doma Halle Berry poništili su sav uspjeh koji je Aubry ostvario na sudu. Nakon što je doveo kćerku kod majke na proslavu američkog Dana zahvalnosti, Aubry se fizički sukobio s Martinezom, a rezultat je bio posjet bolnici za obojicu.

Olivier Martinez primljen je s ozljedama šake i vrata, dok je Gabriel Aubry zadobio lom rebara, podlijeve na licu i moguću ozljedu glave. Nakon puštanja s liječenja, Aubry je priveden pod optužbama za fizički napad, te pušten uz kaucija od $20,000.

Magazin People prenosi i potvrdu da je protiv Aubrya izdana hitna mjera zaštite kojom se ne smije približiti na više od 100 metara od Halle Berry, kćeri Nahle i Oliviera Martineza.

Linker
26. travanj 2024 15:56