EKSKLUZIVNO

Borna Rajić opet je sama

Hrvatska modna dizajnerica Borna Rajić božićne blagdane provodi s obitelji u Zagrebu, no u toj obitelji više nema mjesta za njezinog donedavnog partnera, izraelskog poduzetnika Rona Halea . Naime, kako Gloria ekskluzivno doznaje, nakon četverogodišnje veze, u kojoj su prije tri godine dobili sina Rafaela, nestalo je ljubavi između Borne i Rona.

Prekid se dogodio prije šest mjeseci, ali 42-godišnja dizajnerica vješto je skrivala novosti iz svojeg privatnog života. Vijest o prekidu njezine veze s izraelskim poduzetnikom potvrdio je Tomislav Brčić, direktor njezine kompanije Borna Design.

Borna Rajić na Badnjak se prošetala centrom Zagreba Foto: Davor Matota

I tako u godini kada joj je u poslovnom životu sve išlo po planu, pa je u lipnju u Veneciji otvorila prve trgovinu s kreacijama iz njezine modne marke Borna&Fils , u privatnom životu dogodio se prekid koji su samo rijetki mogli predvidjeti. Zato je vjerojatno i odabrala provesti božićne praznike u Zagrebu, gdje joj žive roditelji, a ne u Parizu, gdje već nekoliko godina živi.

Prije veze s Ronom Haleom, Borna Rajić bila je udana za hrvatskog poduzetnika Luku Rajića, s kojim ima tri sina Bornu, Luku i Frana.

Linker
01. svibanj 2024 14:50