NEUREDNI SUPRUG

Bračne nevolje Katherine Heigl

U jednom od rijetkih intervjua u kojima je progovorila o svojem privatnom životu, holivudska glumica Katherine Heigl požalila se na probleme u braku.

– Vjenčali smo se i ja sam se počela osjećati kao da želim skočiti s litice. Volim ga, divan je, ali svugdje oko sebe ostavlja smeće – požalila se Heigl na svojeg supruga Josha Kelleya , za kojeg se udala 23. prosinca 2007. godine. Na sreću, negativni osjećaji trajali su samo prvih nekoliko mjeseci, koliko je trebalo mladencima da se priviknu na zajednički život.

– Sada je lijepo, ali prvih tri do šest mjeseci braka doista je bilo teško. Čini mi se da je početak braka uvijek težak jer se morate naviknuti na činjenicu da ćete s tom osobom provesti ostatak života – kazala je Katherine Heigl u britanskom televizijskom showu Friday Night with Jonathan Ross, gdje je promovirala svoj novi film “Killers”.

Katherine Heigl i Josh Kelley upoznali su se 2005., kada je glumica nastupila u spotu za njegovu pjesmu “Only You”. Sretni par posvojio je prošle godine djevojčicu iz Južne Koreje, koju su nazvali Nancy Leigh.

Linker
20. travanj 2024 00:10