NATASHA RICHARDSON

Britanska glumica preminula u New Yorku

Britanska glumica Natasha Richardson preminula je sinoć u New York. Iako su se svi nadali da će biti drugačije, 45-godišnja supruga Liama Neesona nije se uspjela oporaviti od ozljede glave zadobivene u ponedjeljak na skijanju u Kanadi.

– Liam Neeson, njegovi sinovi i cijela obitelj šokirani su i očajni zbog tragične smrti obožavane Natashe. Duboko su zahvalni zbog potpore, ljubavi i molitvi koje su dobijali od sviju, te mole za privatnost u ovim teškim trenucima – službena je izjava koju je medijima dostavila obitelj preminule glumice.

Kćer glumice Vanesse Redgrave i redatelja Tonya Richardsona udala se 1994. godine za irskog glumca Liama Neesona, a u braku su dobili sinove Micheala (13) i Davida (12). Iako su oboje bili cijenjeni holivudski glumci, držali su se dalje od glamuroznih proslava i crvenih tepiha, te su imali normalni obiteljski život. Ove su se godine odlučili na zimovanje u kanadskom odmaralištu Mont Trembiant, a Natasha je htjela napokon naučiti skijati te je uzela privantog učitelja skijanja i krenula na početnički tečaj. Okrutnom igrom sudbine, upravo je na najlakšoj, početničkoj stazi, nezgodno pala i udarila u glavu. Isprva se činilo da zbog toga neće imati problema, čak se nakon nezgode šalila s instruktorom, ali par sati kasnije iznenada joj je pozlilo te je završila u bolnici.

Nakon toga dolazile su sve lošije vijesti sve dok na kraju nije potvrđeno da je Natasha Richardson umrla zbog ozljeda mozga.

U posljednjim trenucima kraj njezinoga kreveta bili su najbliži: suprug Liam Neeson, sinovi Micheal i David, majka Vanessa Redgrave, sestra Joely Richardson i teta Lynn Redgrave, a potpru obitelji je dala i bliska prijateljica, legendarna holivudska glumica Lauren Bacall.

PROČITAJTE VIŠE: NATASHA RICHARDSON Na životu je održavaju samo aparati NATASHA RICHARDSON Borba za život britanske glumice

Linker
29. travanj 2024 07:52