POVREMENI ISPADI

Britney Spears ni lijekovi ne mogu pomoći

Britney Spears (30), jedna od sudaca u američkoj verziji emisije “X Factor”, nekoliko je puta ustala i otišla sa snimanja, a nije propustila ni izderati se na kolege.

Pjevačica je s producentima emisije potpisala ugovor vrijedan 10 milijuna funti pa bi njezino neprofesionalno ponašanje vjerojatno bilo kažnjeno da ne pati od psihičkih poremećaja.

– Britney je dijagnosticiran Poremećaj hiperaktivnosti i deficita pažnje još dok je bila tinejdžerka, ali uzimala je lijek za njega. On joj je pomagao da se nosi s tim, ali sada ga više ne može uzimati jer ga nije dopušteno kombinirati s drugim lijekovima koje uzima zbog svoj narušenog psihičkog stanja – otkrio je Dailymailu izvor blizak pjevačici.

Izvor je otkrio i kako su producenti bili upoznati sa psihičkim stanjem Britney Spears prije nego su je angažirali tako da joj sada toleriraju povremene ispade. Britney je u 2007. godini doživjela slom živaca i javno obrijala cijelu kosu nakon čega se prijavila na liječenje. Trenutno je pjevačica pod skrbništvom svog zaručnika Jasona Trawicka i svog oca Jamieja Spearsa koji za nju donose sve važnije odluke poput onih o liječenju i o trošenju novca.

Linker
28. travanj 2024 11:22