Otkako je Spears doživjela teški živčani slom, skrbništvo nad njom ima njezin otac, koji donosi odluke o financijskom i privatnom životu svoje kćeri.
 O'Connor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
opet u lošoj fazi?

Što se događa s Britney Spears? Objave s Instagrama sve su bizarnije, a puno je toga i nestalo

Fotografija s tratinčicama istaknula je neuredne nokte pjevačice Britney Spears. Obožavatelji se zbog toga brinu da je diva ponovno u lošoj fazi.

Obožavatelji Britney Spears potreseni su zbog najnovijih istupa slavne pjevačice na društvenim mrežama. Pitaju se šalje li Britney poziv za pomoć najnovijom fotografijom na društvenim mrežama. Najprije je, naime, objavila fotografiju na kojoj drži tratinčice i doziva Boga, a potom je objavila svoju fotografiju na kojoj joj je šminka neuredna i razmazana.

Neuredni nokti i misteriozne objave

Fotografije su potresle obožavatelje, koji su uvjereni da Spears treba stručnu pomoć. Na fotografiji s tratinčicama, kažu, vide se i njezini neuredni nokti. Znak im je to bio da je Britney prestala brinuti o sebi te da je ponovno loše sa svojim mentalnim zdravljem. "Opet je posrnula, pomozite joj", pisali su zabrinuti obožavatelji.

Primijetili su ljudi još jednu čudnu stvar. Uvjereni su da zapravo netko drugi objavljuje fotografije na njezinom Instagramu, a dodali su i da su s profila neke objave misteriozno nestale. Uvjereni su obožavatelji, stoga, da pjevačica ponovno prolazi kroz teško životno razdoblje. Podsjetimo, Spears je 2007. godine imala psihički slom, a otad vodi borbu za mentalno zdravlje.

Čitajte i:

Britney Spears uživa na plaži: Bikini, maska i dečko pod rukom, ni pandemija im ne može pokvariti dan

Imali su gadan prekid, a sada si tepaju bez kočnica: Izgleda da vrijeme stvarno liječi sve

Stalno se bori s mentalnim problemima, a sada je hitno završila u bolnici zbog ozbiljne ozljede

Od Gagine mesne haljine do 'Rambo' looka Lindsay Lohan: Ovo su najveći modni i beauty promašaji posljednjeg desetljeća

Progovorila i sestra pjevačice: 'Ostavite mi Britney, bila sam uz nju prije vas i ostat ću puno duže'

Linker
24. travanj 2024 03:58