TREĆA SREĆA

Britney Spears pokazala zaručnički prsten

Nakon prvog braka koji je trajao samo dva dana te je potom poništen i drugog braka s plesačem Kevinom Federlineom, Britney Spears (30) odlučila je iskušati bračnu sreću po treći put. Prošlog tjedna rekla je ‘da’ kada ju je zaprosio agent Jason Trawick s kojim je pop princeza u vezi više od dvije godine. Zanimljivo, odlučio joj je dati prsten za svoj 40. rođendan, 15. prosinca, a to su prigodno proslavili vikendom u Las Vegasu, gdje su se odvezli Britneynim privatnim avionom. Oduševljena Britney svoju sreću podijelila je s obožavateljima koji je prate na Twitteru:

– O moj bože. Prošlu večer me Jason iznenadio poklonom koji sam dugo čekala. Jedva čekam da vam ga pokažem! Jako sam uzbuđena!

Naime, zaručnički prsten naručen je kod dizajnera nakita Neila Lanea kojem je sretni zaručnik Britney opisao kao svoju ‘princezu’ te je zbog toga napravljen prsten koji imitira kraljevsku krunu te je kružni dio ispunjen s 90 sitnih dijamanata.

– Danas je bila jedna od najčarobnijih noći u mom životu. Provela sam predivno vrijeme sa svojim novim zaručnikom te našim najbližim prijateljima i obitelji. Blagoslovljena sam – popularna pjevačica opisala je svoj provod u gradu grijeha.

Jason je bio uz Britney kada je odlučila nastaviti sa svojom profesionalnom karijerom, nakon brojnih psiholoških i privatnih problema. Pratio ju je i na njenoj turneji Femme Fatale ove godine te se zbližio s njenim sinovima koje je dobila u braku s Kevinom Federlineom, Seanom Prestonom (6) i Jaydenom Jamesom (5).

Linker
27. travanj 2024 15:24