Splash
IZAZVALI VELIKU POZORNOST

Brooklyn Beckham došao podržati djevojku na premijeri

Najstariji sin Davida i Victorije Beckham došao je podržati Chloe Moretz (17) na premijeri njenog filma If I Stay i iako dvoje tinejdžera nisu pozirali zajedno izazvali su veliku pozornost jer je svima bilo jasno da je Brooklyn Beckham (15) došao dati potporu mladoj glumici.

Već neko vrijeme šuška se da su Brooklyn i Chloe u vezi te da je slatka plavuša prva ljubav najstarijeg sina Beckhamovih i nova žena u slavnoj obitelji.

Na losanđeleskoj premijeri filma u kojem mlada glumica igra jednu od glavnih uloga Brooklyn se pojavio u svečanom, ali ležernom izdanju te su mnogi komentirali kako mladić očito sluša modne savjete svoje majke, uspješne dizajnerice Victorije Beckham.

Splash

Foto: Splash

Chloe je za svoju veliku večer odabrala dugačku haljinu sa zanimljivim gornjim dijelom. Mlada glumica također je pokupila pozitivne komentare za svoj prirodan izgled i nepretencioznu odjeću.

Splash

Foto: Splash

Iako se ne žele zajedno javno eksponirati, izvor otkriva kako je Chloe htjela da Brooklyn bude prisutan na njenoj premijeri te da joj puno znači što ju je došao podržati.

Linker
06. svibanj 2024 06:23