Sipa/Cropix
NAKON PROMJENE SPOLA

Bruce i ja bili smo stvoreni jedno za drugo, a sad mu želim sreću

Najpoznatija mama i menadžerica na svijetu, ujedno i protagonistica najpoznatijeg reality showa Keeping Up with the Kardashians progovorila je o svojim osjećajima i dojmovima nakon što je njen bivši suprug priznao da se osjeća i želi izgledati kao žena.

–> Očuh Kim Kardashian oborio rekorde gledanosti i ‘srušio’ društvene mreže

Kris Jenner (59) i olimpijski pobjednik Bruce Jenner (65) vjenčali su se 1991. godine, nakon što se poznata menadžerica razvela od supruga, poznatog odvjetnika Roberta Kardashiana.

Iako je prije braka s Bruceom već imala četvero djece – danas poznate reality zvijezde Kourtney, Kim, Khloé te sina Roba – i sa slavnim sportašem je nakon vjenčanja dobila još dvije djevojčice, Kendall i Kylie.

Foto: Instagram

Nakon što su već sredinom 2014. krenule glasine o neobičnom izgledu olimpijskog pobjednika, obitelj Kardashian našla se na mukama, a supružnici su se odlučili prvo na razdvojeni života, a potom i na razvod.

Priznanje o promjeni spola koje je uslijedilo nakon toga šokrialo je javnost, dok su odnosi u obitelji ostali nepoljuljani.

– Imali smo toliko toga zajedničkog, bili smo jednostavno par iz snova – izjavila je nedavno Kris i dodala kako su sve radili zajedno i pritom uživali u međusobnom društvu.

Foto: Instagarm

-Sretna sam zbog njega i promjene koju si je toliko priželjkivao – rekla je emotivna Kris koja u potpunosti poduprie bivšeg supruga.

– Kris je prekrasna žena i zauvijek ću je voljeti. Njena podrška mi je neprocijenjiva – izjavio je Bruce koji je ponosan na svoj medijski istup i utjecaj koji će imati na mnoge živote.

Linker
27. travanj 2024 04:30