FLICKR
BRZI RECEPT

Brzi i fini kanape sendviči s namazom od tune

Kanape sendviči su uvijek dobro i brzo rješenje za nenajavljene goste ili okupljanje društva koje voli grickati nešto drugo osim kolača za vrijeme druženja.

Kanapei su mali sendviči koji na sebi mogu imati kombinaciju bilo čega; od vaših omiljenih namaza, do različitih kombinacija suhomesnatih proizvoda, sireva i povrća.

Danas smo vam pripremili ukusan namaz od tune koji odlično ide uz varijantu kanape sendviča. Recept je bez strogo definiranih omjera kako bi svatko po svom ukusu dodao što želi i u kojoj mjeri.

U jednu veću posudu pomiješajte konzervu tune sa malo majoneze, nekoliko sitno nasjeckanih kiselih krastavaca, žličicom senfa, prstohvatom vlasca, prstohvatom bosiljka, malo zrnatog sira i bilo kojeg drugog sastojka po želji i vlastitom ukusu.

Bilo bi idealno kada bi se smjesa malo ohladila no ukoliko vam se jako žuri, odmah ju namažite na kruh: pripremite male šnite svježeg kruha ili dvopeka, na njih namažite namaz od tune, pospite s malo slatke crvene paprike i ukrasite cherry rajčicom.

Servirajte uz hladno i osvježavajuće piće.

Linker
11. travanj 2024 22:26