TURSKI OSVAJAČI

Burak Özçivit - od kebabdžinice do zvijezda

Kao Bali-beg, koji će se na sultanov poziv u palaču Topkapi vratiti u 84. epizodi (u Turskoj je emitirana 30. siječnja), Burak Özçivit (28) zaludio je žene Balkana i arapskog svijeta te postao jedan od najplaćenijih glumaca u domovini.

Tražen je i kao maneken: ljetos je snimio reklamu za šampon Clear Men, koja mu je donijela honorar od 400 tisuća eura (desetak drugih kampanja je odbio), a potkraj godine završio je na naslovnici turskog izdanja časopisa GQ, u kojem je proglašen – muškarcem godine.

Njegova muževnost nije dovedena u pitanje ni nakon što se proljetos pisalo da ga je djevojka Ceylan Çapa (25), s kojom je u vezi godinu dana, našla u krevetu s – muškarcem. Burak, inače sin kebabdžije iz jugoistočnog turskog grada Gaziantepa, na tračeve se ne obazire i nema ih potrebe ni demantirati.

Pročitali ste skraćeni tekst o Buraku Özçivitu. U novom broju Glorije (br. 945) saznajte i druge detalje iz života Bali-bega, kao i drugih “turskih osvajača” – Halita Ergença , Okana Yalabika, Mehmeta Akifa Alakurta i Mehmeta Günsüra. Možete se pretplatiti i na PDF izdanje .

Linker
29. travanj 2024 10:33