BALI-BEG

Burak Özçivit: Spreman sam za vjenčanje

U siječnju iduće godine desit će se velika promjena u životu turskog glumca Buraka Özçivita (27) – na užas njegovih brojnih obožavateljica. Markantni Bali-beg iz serijala “Sulejman Veličanstveni”, za čijim brkom i visinom od 1,87 metara luduju i gledateljice u Hrvatskoj, tada planira svadbu s Ceylan Çapom (25), pripadnicom visokog istanbulskog društva. Par to nije ni potvrdio ni opovrgnuo, ali je “propjevao” glazbenik Bülent Ersoy, gostujući nedavno u emisiji djevojčinog strica Izzeta Çape, koju vodi na komercijalnoj TV postaji Sky Turk 360. Gost je na pitanje voditelja što misli o Buraku Özçivitu odgovorio da mu se sviđa i da je sretan što će se u siječnju vjenčati s njegovom nećakinjom. Izzet Çapa samo je zašutio.

Par je u vezi tek od početka ove godine, no da misle ozbiljno, dokazuje to što su roditelji Ceylan Çape – poznata turska modna dizajnerica Şebnem i tekstilni magnat Jalal Çapa – njezinog odabranika pozvali da im se pridruži u krstarenju Mediteranom ovo ljeto. Viđeni su tako u francuskom ljetovalištu Saint-Tropezu, na talijanskom otoku Capriju te u turskom gradu Fethiyeu na Egejskom moru. Ta je gesta obitelji Çapa mnoge iznenadila jer isprva nisu bili dobrohotni prema budućem zetu. Priječile su ih, ponajprije, socijalne razlike: dok Ceylan Çapa, koja na konzervatoriju u Beču studira operno pjevanje, svira čelo i klavir te vodi emisiju na turskom Fashion TV-u, dolazi iz dobrostojeće obitelji, Burak Özçivit je sin kebabdžije iz grada Gaziantepa na jugoistoku Turske. Još je njegov djed u istanbulskoj četvrti Kadiköy otvorio zalogajnicu, koja se i danas tamo nalazi, a obitelj Özçivit je ponosna što su prvi u gradu počeli pripremati arapsku slasticu kanafeh od tijesta, sira i rastopljenog šećera. Navodno je i Burak Özçivit, koji je na istanbulskom sveučilištu Marmara studirao fotografiju, pravi majstor u pripravi te delicije.

Napisao Damir Leljak Surađivala Maja Kuzmanović

Pročitali ste dio teksta o Buraku Özçivitu, a o njegovoj navodnoj homoseksualnosti, koliko djevojaka mu kuca na vrata stana i kako su njegovi brkovi postali trend čitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 933) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
29. travanj 2024 10:32