Sipa/Cropix / SIPA
NOVA ULOGA

Cameron Diaz: Volim vikati na djecu!

Slavna glumica osjeća se odlično u ulogama zločeste učiteljice, ali ne i u onima gdje mora pokazati svoj pjevački talent. U novom filmu Annie pokazala je jednu i drugu stranu te ponovno oduševila gledatelje.

Cameron Diaz (42) izjavila je kako bi voljela da je imala još nekoliko godina na raspolaganju kako bi mogla u cjelosti istražiti lik gospođe Hannigan koji igra u obiteljskoj komediji Annie.

– Volim pjevati, ali mrzim kako loše pritom zvučim no barem se trudim – objasnila je simpatična glumica i dodala kako je uloga izuzetno kompleksna i da bi voljela da je imala priliku još raditi na njoj, posebice jer je imala priliku surađivati s djecom.

– Istina je da uloga zahtjeva mnogo truda, ali je odlična stvar ta što mogu vikati na djecu. A to obožavam – izjavila je Cameron.

– Ako moram vikati, to samo znači da su se djeca dovela u situaciju u kojoj nisu smjela biti, najčešće neku situaciju primjerenu odraslima, a ne djeci – objasnila je lijepa holivudska glumica i dodala kako se u tom slučaju djeca ne trebaju čuditi ako s njima razgovara na “odrasli način”.

Lajkajte našu Facebook stranicu!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=669867863131336&id=617958814988908

Linker
16. travanj 2024 22:36