BRIŽNA MAMA

Carla Bruni učinit će sve da zaštiti svoje dijete od medija

Carla Bruni (43), koja očekuje dijete s francuskim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem, izjasnila se da će učiniti sve što je potrebno ne bi li svoju nerođenu bebu zaštitila od medija i novinara, koji je i u trudnoći stalno vrebaju.

– Učinit ću sve što mogu ne bih li zaštitila svoje dijete… Nikada neću pokazati njegove fotografije, niti ću ga ikada predstaviti javnosti – rekla je Bruni za televiziju TF1.

Bivši supermodel i pjevačica priznala je da je napravila neke ‘ozbiljne pogreške’ sa svojim 10-godišnjim sinom, poput one kada je s njim i Sarkozyjem pojestila arheološko nalazište u Jordanu, u vrijeme prije braka 2008. godine.

Dodala je i da ne zna nosi li dječaka ili djevojčicu. To će biti njeno prvo dijete s 56-godišnjim francuskim predsjednikom, koji već ima tri sina u dobi od 14, 25 i 26 godina iz dva prijašnja braka.

Očekuje se da će se Nicolas Sarkozy ponovno kandidirati za predsjednika u travnju sljedeće godine, a neki politički komentatori predviđaju kako će prinova pomoći da popravi brojke i rezultate, koji su prema posljednjim anketama jako loši.

Linker
02. svibanj 2024 08:52