PONOS

Svi su oduševljeni sinom Carle Bruni: ‘Lijep i pametan na mamu‘

Iako ne dijeli često njegove fotografije, pjevačica i model te bivša prva dama Francuske, nedavno se pohvalila uspjehom svog sina Aureliena Enthovena.

Roditelji uspjehe svoje djece često slave nego vlastite, a posebno pucaju od ponosa kad njihovi sinovi i kćeri završe fakultete i steknu akademske titule, jer je to jasan znak da mogu započeti samostalan život. U tome nije iznimka niti 56-godišnja Carla Bruni, supruga bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, koja se proslavila kao pjevačica i model devedesetih godina.

image

Carla Bruni sa sinom Aurelienom

INSTAGRAM

S njim odgaja 11-godišnju kćer Giuliju, a prije svog prvog i jedinog braka dobila je danas 22-godišnjeg sina Aureliena Enthovena iz veze s francuskim profesorom filozofije Raphaelom Enthovenom. S njim je započela vezu nakon što se neko vrijeme družila s Raphaelovim ocem, novinarom Jean-Paulom Enthovenom, pa su se francuski mediji u to doba raspisali da je iz očevog uskočila u sinov zagrljaj, ali je Carla Bruni sve to demantirala i vezu s Raphaelovim ocem opisala kao prijateljsku i platonsku.

image

Aurelien je radio i kao model

INSTAGRAM

Kako god, Raphael Enthoven je zbog Carle Bruni okončao svoj brak s književnicom Justine Levy, kćerkom proslavljenog filozofa Bernarda-Henrija Levyja, a pjevačica mu je posvetila svoju pjesmu "Raphael" sa svog albuma "Quelqu‘un m‘a dit". Rastali su se 2007., a Carla Bruni je u razgovoru za Vanity Fair ispričala kako se to dogodilo na Raphaelov zahtjev, jer je među njima nestalo strasti, ali su ostali prijatelji.

image

Diplomirao je političke znanosti na Columbiji

INSTAGRAM

Sada su oboje proslavili Aurelienovu diplomu na prestižnom njujorškom sveučilištu Columbia gdje je studirao političke znanosti. Ponosna majka na svom je profilu podijelila Aurelienove fotografije s promocije - u togi i sa šeširom koji je bacio u zrak.

image

Nicolas Sarkozy i Carla Bruni

ABACA/SHUTTERSTOCK

Carla Bruni očito nije bila sa sinom u New Yorku toga dana, pa je objavila njihovu zajedničku fotografiju koja je snimljena prije nekoliko mjeseci, a pratitelji su joj napisali kako je Aurelien "lijep i pametan na mamu". Okušao se i kao model, pa je tako lani nosio Versaceovu reviju, ali je moda za njega očito samo izvor zarade džeparca, a ne profesionalni odabir i buduće zanimanje.

Linker
23. ožujak 2024 13:23