AFP/Cropix
ZAJEDNIČKI IZLAZAK

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas - nakon godine dana zajedno na crvenom tepihu

Poznati glumački par prisustvovao je premijeri predstave The Library, a pojavljivanje na crvenom tepihu u Public Theateru u New Yorku prvi im je zajednički izlazak u javnost u posljednjih godinu dana.

Catherine Zeta-Jones (44) i Michael Douglas (69) podržali su redatelja Stevena Soderbergha (51) i njegovu novu predstavu čija se radnja vrti oko posljedica pucnjave u školi, a glavnu ulogu ima glumica Chloe Moretz (17).

FOTO: AFP/Cropix

Poznata glumica sa slavnim redateljem surađivala je na filmovima Traffic, Oceanovih 12 i Nuspojave, a glumac je igrao u Soderberghovim filmovima Izdaja, Traffic i Moj život s Liberaceom.

Catherine i Michael modno su se uskladili odabravši crne kombinacije za premijeru, a poznata glumica zablistala je u dugoj haljini dubokog izreza i pokazala novu frizuru sa šiškama.

FOTO: AFP/Cropix

Holivudski par posljednji je puta zajedno viđen u javnosti u travnju 2013., a u kolovozu iste godine objavili su da će se privremeno razdvojiti. Catherine i Michael pomirili su se tri mjeseca nakon prekida, a zajedno su dočekali i Novu godinu.

Slavni glumci vjenčali su se 2000. godine, a imaju i dvoje djece – sina Dylana (13) i kćer Carys (10).

Prije premijere predstave, Michael Douglas govorio je o važnosti nuklearnog razoružanja učenicima i studentima.

Poznati glumac UN-ov je ambasador mira od 1998. godine, a ovog puta predstavljao je knjigu Action for Disarmament: 10 Things You Can Do! koja je namijenjena mladima kako bi razvili svijest o važnosti razoružanja.

– Želim vam reći da posjedujete veliku moć, moć da sudjelujete u promjenama koje će učiniti svijet boljim i sigurnijim mjestom za život – poručio je Michael okupljenima.

Linker
12. lipanj 2024 14:48