GARY OLDMAN

Četvrti put u braku

Američki glumac Gary Oldman oženio se četvrti put. Pedesetogodišnja zvijezda razmijenila je bračne zavjete na Silvestrovo sa svojom 19 godina mlađom izabranicom, glazbenicom Alexandrom Edenborough. Svadbena ceremonija održana je u tajnosti, u njihovom kalifornijskom domu. Vijest o njihovom vjenčanju potvrdio je i glumčev glasnogovornik Douglas Urbanski koji je za medije izjavio da su se vjenčali u Santa Barbari te da je on bio kum.

Glasine da su Oldman i Alexandra (31) zaručeni počele su kad se par pojavio na američkoj premijeri filma “The Curious Case of Benjamin Button” redatelja Davida Finchera. Glumac proslavljen ulogama u filmovima “Dracula” i “Čovjek slon” zaljubio se prije nekoliko godina u britansku glazbenicu koja nastupa kao jazz-pjevačica u Los Angelesu, a nakratko je uživala i u karijeri pop-zvijezde pod pseudonimom Alex E.

Gary Oldman, kojeg je publika nedavno mogla gledati u hit-trileru “The Dark Knight”, o mračnom superjunaku Batmanu, od zadnje supruge Donyje Fiorentino razveo se 2001. Prije toga bio je u braku s holivudskom glumicom Umom Thurman i engleskom zvijezdom, glumicom Lesley Manville. Oldman ima tri sina: s prvom suprugom Lesley u braku je dobio Alfieja (20) i Gullivera Flynna (11), a u trećem braku dobio je 9-godišnjeg Charlieja Johna.

Linker
10. svibanj 2024 03:17