MADE IN ZAGREB

Čizme po mjeri Severine

Iako je revije nedavno održanog Nivea CroA Portera pratila odjevena u kreacije modnih kuća Burberry Prorsum i Alexandar McQueen, Severina cijeni i kvalitetu domaćih obrtnika.

Tako cipele za nastupe naručuje u zagrebačkoj postolarskoj radionici Zvonimir, gdje su joj za veliku balkansku turneju, koja je počela koncertom u Beogradu, po mjeri napravili pet pari čizama.

– Moderne cipele koje vidimo na revijama ili u časopisima nisu praktične za pozornicu, zato sam odlučila odabrati niže potpetice. Na uštrub izgleda, odlučila sam sudjelovati u svim kompliciranim koreografijama. Imala sam jedne profesionalne za plesače te jedne posebno izrađene kod postolara Zvonimira – kaže Severina, a kako nakon dva sata koncerta, kaže, nije osjećala nikakvu bol, isplatilo se.

Petnaest tisuća obožavatelja u glas je pjevalo sve Sevine hitove, dok je ona, u maniri glazbene dive, letjela zrakom na ljuljački, pa u nekavom polumjesecu, da bi potom neperstano plešući promijenila gotovo stotinjak kostima.

– Publika je bila predivna, ispred sebe sam vidjela predivne ljude, lijepe cure, parove… Bez publike se ništa ne može. Došli su s namjerom da se lijepo provedu, a ja sam željela da se kući vrate sretni, kao što i inače to želim. Uvijek nastupam kao da mi je zadnji ili prvi put, dajem sve od sebe – opisala je Severina.

Linker
04. svibanj 2024 14:02