Severina Vučković, pjevačica
 

 NIKOLA VILIć/CROPIX
Emotivna poruka

Severina slavi 52. rođendan: "Prestala sam čekati da me netko spasi, imam nevjerojatan život"

Naša poznata pjevačica ima razloga za slavlje, a tim se povodom oglasila emotivnom objavom na društvenim mrežama.

Naša poznata pjevačica ima razloga za slavlje, a tim se povodom oglasila emotivnom objavom na društvenim mrežama.

Severina Vučković slavi 52. rođendan, a jedna od naših najvećih zvijezda svoju je glazbenu karijeru započela 1990. Sve do danas snimila je brojne uspješne hitove koje i danas sve generacije svakodnevno slušaju, a svaka njezina nova pjesma doživljava veliki uspjeh. U regiji gotovo i da ne postoji osoba koja nikada nije čula za "Djevojku sa sela", "Prijateljice", "Virujen u te" i sve ostale uspješnice koje je imala prilike nebrojeno mnogo puta pjevati pred domaćom, ali i pred stranom prilikom. Iako se netom prije svoga rođendana razboljela, poznata je glazbenica na društvenim mrežama ipak objavila dvije fotografije i ukratko napisala neka svoja razmišljanja.

"Volim slaviti rođendane, bilo moje ili tuđe. Slaviti rođendan za mene je slaviti život kojeg sam dobila na dar. Dar koji, kad dobiješ, ima tri opcije. Možeš u njemu uživati i krojiti ga po svom i ispuniti sav svoj potencijal, Božji dar i misiju. Ili ga pokloniti nekom da ti ga organizira, ali po njegovim pravilima... Ili pustiti da ga voda nosi. Te druge dvije opcije mi nisu bile drage (iako nije da nije bilo pokušaja). Izabrala sam ovo prvo, krojim ga po svom i uživam u svakom danu, bez obzira na okolnosti i izazove koji zaustavljaju, vuku za rukav, podapinju noge, vježbaju sposobnosti i testiraju živce. Daju ti testove koje moraš riješiti, a život svake godine daje završnu ocjenu. Po tome sam odlikaš. Moje je hoću li stati ili hrabro nastaviti živjeti punim plućima, bez obzira na razne okolnosti i teške izazove. Hoću li maknuti ruku koja mi poteže rukav i koračati dalje u punoj punini življenja", napisala je Severina pa dodala:

"Prestala sam čekati da život bude lak, prestala sam čekati da će me netko spasiti. Suočila sam se s teškim činjenicama i zbog toga imam nevjerojatan život. Na kojem sam zahvalna i koji me iz dana u dan uči da sve lekcije koje mi je pružio, bilo loše ili dobre, nisu ništa drugo nego jedna super škola iz koje kao osoba mogu rasti, a rastom mirno i sa znatiželjom prihvaćati daljnje lekcije koje mi on donosi. Veselim im se, kao i ovom danu kad sam rođena i koji me stalno podsjeća na to koliko je život dragocjen."

"Sretna sam što i radim posao koji uveseljava druge, jer za to sam stvorena - da iz tuge razvučem osmijeh, da pomažem(o) drugima i učinim(o) im život što je moguće ljepšim. Hvala mojoj obitelji i mojim prijateljima na bezrezervnoj podršci i kad se slavi i kad se tuguje. Opasna je to armija. Možda previše palamudim, al‘ ovo su ti dani. Hvala svima na brojnim čestitkama. Volim vas", zaključila je u opisu objave ispod koje su se odmah nanizale brojne čestitke i lijepe želje njezinih prijatelja i pratitelja.

image
MATEA SMOLČIĆ SENČAR

Severina je prije nekoliko mjeseci u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju otkrila kako je protekla, odnosno 2023. uistinu bila njezina godina. "Ovo je definitivno bila moja godina, godina buđenja i ostavljanja prošlosti u prošlosti. Gotovo je, kraj. Ovo je godina gdje sam odlučila presjeći desetogodišnje maltretiranje sustava koji ne prepoznaje patologiju. To i dalje traje, ali ne više u mojim nervima. Dosta je. Tako da sam uživala s djetetom, na koncertima, na putovanjima", rekla je pjevačica.

Linker
14. lipanj 2024 18:12