KIĆO SLABINAC

Crni dani velike zvijezde

U teškoj prometnoj nesreći, nekad velika glazbena zvijezda, Krunoslav Kićo Slabinac (64), usmrtio je pješaka koji je je na izlazku iz Ferićanaca u smijeru Orahovice, pijan teturao cestom gurajući bicikl.

Poznati pjevač, u izjavi policiji, naveo­ je kako uopće nije vidio pješaka ispred sebe, što zbog mraka, što zbog zasljepljenosti svjetlima vozila koja su išla iz drugoga smjera. Zbog toga na cesti nije bilo ni tragova kočenja, a i sam Slabinac je izjavio da je počeo kočiti tek kada je osjetio udarac, prenosi Jutarnji list.

Shvativši da se dogodila nesreća, Kićo Sabinac je prema tvrdnjama očevidaca, izašao iz svog automobila i pokušao pomoći unesrećenom Mirku B, koji nije davao nikakve znakove života.

Zbog svega doživljenog, pjevaču čija je je pjesma “Zbog jedne divne crne žene” bila jedan od najvećih hitova na prostoru bivše Jugoslavije, naglo je pozlilo te je prevezen u našičku bolnicu u kojoj mu je pružena medicinska pomoć.

Iako je alko-test pokazao kako bivši glazbenik koji je volio i politiku, te je jedno vrijeme sjedio u saborskim stolicama, nije konzumirao alkohol, istražni sudac zatražio je vađenej krvi.

Barbara Ivezić

Linker
20. travanj 2024 09:45