AFP/cropix
NOVI JAMES BOND

Daniel Craig na crvenom tepihu u društvu svojih Bond dama

Dugo iščekivana svečana premijera novog nastavka popularnog filmskog serijala o tajnom agentu 007 održana je u Londonu, a nisu je propustile brojne svjetske zvijezde kao ni britanska kraljevska obitelj.

Nakon mjeseci snimanja, ozljeda i intervjua napokon je predstavljen Spectre, novi film o Jamesu Bondu, a na crvenom tepihu zablistali su glavni glumci – Daniel Craig (47) okružen sa svoje dvije Bond dame – Leom Seydoux (30) i Monicom Bellucci (51).

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Daniel Craig je šesti glumac koji je utjelovio popularnog špijuna, a Spectre je četvrti film, a vjerojatno i posljednji, koji je snimio u toj ulozi. Zbog toga je premijera za Daniela Craiga bila još posebnija, a osim u društvu svojih kolegica iz filma, britanski glumac uživao je u društvu svoje supruge Rachel Weisz (45).

Na premijeru su stigli i princ Harry, princ William i vojvotkinja Catherine, koji su na crvenom tepihu pročaskali s redateljem filma Samom Mendesom, a svečanost nije propustio ni britanski glazbenik Sam Smith (23) koji je zaslužan za glazbenu temu novog filma – Writing’s on the Wall.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
13. travanj 2024 02:25