UBIJEN AGENT OO7

Daniel Craig oplakuje Jamesa Bonda

Snimanje novog filma o tajnom agentu Jamesu Bondu odgođeno je i to na neodređeno vrijeme: vijest je koja je bacila u očaj vjerne obožavatelje britanske zvijezde Daniela Craiga (42).

Sudeći po izjavama producenata akcijskog hita, nesigurna budućnost filmske kompanije MGM stoji iza neočekivane odluke o obustavi snimanja.

Naime, filmska kuća duguje 2.4 milijardi funti te trenutno nastoji naći kupca koji će ih otkupiti i podmiriti dugovanja. Producenti Michael Wilson i Barbara Broccoli zasad su “zaključali” rad na 23. po redu filmu u franšizi o neuništivom britanskom agentu s dozvolom za ubijanje.

– S obzirom na kontinuiranu nesigurnost oko budućnosti MGM-a i podbačaja u pokušaju prodaje studija, suspendirali smo rad na Bondu na neodređeno – stoji u njihovom priopćenju za javnost.

U novom nastavku popularne franšize, britanski glumac Daniel Craig trebao je treći put osvanuti u ulozi Jamesa Bonda uz Rachel Weisz i Jamiea Bella , zvijezdu proslavljenu ulogom u filmu “Billy Elliot”.

Unatoč stanci u snimanju, vjerni pratitelji Bondovih avantura ostaju optimistični da će ubrzo doći do nastavka kad se prodaja studija dovrši, tj. čim drugi studio otkupi prava lukrativne franšize.

Linker
29. travanj 2024 04:08