ROMANTIKA NA KIŠI

Dario Srna oženio se u Dubrovniku

Sudbonosnim “da” izrečenim na terasi luksuzne Ville Agava s pogledom na Dubrovnik zapečatili su svoju petogodišnju vezu ekonomistica Mirela Forić i Darijo Srna , kapetan ukrajinskog Šahtara i hrvatski nogometni reprezentativac.

Iako je u Dubrovniku čitavog dana lijevala kiša, ipak je oko 19 sati nebo “dopustilo” da lijepa Mirela i Darijo okrune svoju ljubav na romantičnoj terasi ukrašenoj bijelim cvjetnim aranžmanima, s prekrasnim pogledom na otok Lokrum, zidine i more, u krugu svoje najbliže rodbine i prijatelja.

Uz Mirelu je u najsvečanijem trenutku bila njena dugogodišnja prijateljica Ana Tomić, dok je Šahtarov golgeter za kuma izabrao svoga prijatelja i kolegu Darija Zahoru. Prvu bračnu noć Mirela i Darijo su proveli u atraktivnoj Villi Agavi čiji se dnevni najam inače kreće oko 5 tisuća eura, a u kojoj su boravile brojne hollywoodske zvijezde koje su posjetile Dubrovnik. Svečana svadbena večera s tradicionalnim menijem upriličena je u Hotelu Excelsior gdje su mladenci ugostili svojih pedesetak uzvanika. Na izričitu Darijevu želju, goste je zabavljao njegov najdraži pjevač Halid Bešlić na čijem je koncertu u Splitu hrvatski reprezentativac proslavio svoju momačku večer.

Mediji su najavili glamuroznu svadbu u Dubrovniku koja je privukla brojne fotoreportere i novinare, no mladenci su u prvim zajedničkim trenucima u braku ipak željeli sačuvati privatnost i podijeliti ih s bliskim osobama, te su zbog toga zatražili i uslugu hotelske zaštitarske službe. Mladom bračnom paru Srna čestitke na početku zajedničkog života poželjeli su i glumica Jelena Perčin te Iva i Boško Balaban.

Linker
20. travanj 2024 06:23