BESTSELLER.HR

Dijabetičarski mali obroci, međuobroci i slastice – promijenite svoju prehranu već danas

Ekskluzivno vam donosimo novu knjigu Darje Lovšin Dijabetičarski mali obroci, međuobroci i slastice koja raskrinkava mitove i istine o prehrani dijabetičara. Prema ovoj kuharici mogu kuhati svi koji žele dug i zdrav život, jer je dijabetičarska prehrana upravo idealna zdrava prehrana za većinu ljudi.

Dijabetičarski mali obroci, međuobroci i slastice donosi najnovije spoznaje o prehrani dijabetičara i odlične recepte u kojima Darja Lovšin, autorica Velikog kulinarskog vodiča za dijabetičare, praktično spaja tradicionalna jela domaće kuhinje s modernim načelima zdrave prehrane. Tako nastaje zdravo moderno kulinarstvo čiji je zajednički nazivnik – ukusno.

KOLIKO ZAPRAVO ZNATE O PREHRANI?

Znate li što je od sljedećeg istina, a što nije? Dijabetičari moraju jako paziti što jedu. Za dijabetičare su najproblematičnija slatka jela. Treba konzumirati što više maslinovog ulja. Dijabetičari ne smiju jesti šećer. Dijabetičari bi trebali jesti što manje jaja. Voće je zdravo za dijabetičare. Dijabetičari (i drugi kronični bolesnici) trebaju izbjegavati svinjetinu. Ukiseljeno povrće je bezvrijedno.

Odgovore ćete naći u ovoj kuharici, koja će vas odvesti na put prema boljem zdravlju i kvalitetnijem životu.

O AUTORICI

Darja Lovšin diplomirala je međunarodne odnose, urednica je i izdavačica izdanja iz područja dijabetesa te suosnivačica Zavoda Diabetes u Sloveniji. U gotovo dvadeset godina otkako uređuje magazin Dita svjedočila je iznimnom napretku dijabetologije, a upoznala je i pozadinu dijabetesa, nemoć liječnika i slabo motivirane bolesnike. Lovšin je autorica ili urednica niza knjiga i zbornika iz područja dijabetesa, da spomenemo samo 101 odgovor na pitanja o dijabetesu, Zbornik nacionalne konferencije o dijabetesu (2008.) i Veliki kulinarski vodič za dijabetičare, objavljen i u Hrvatskoj.

Knjigu već sada možete naručite online na Bestseller.hr !

Linker
02. svibanj 2024 12:25