MEDIJSKI RAT

Dolores optužuje Vlatku za zlostavljanje Lane

U jeku međusobnih svađa i zamjeranja između glumica i pjevačica kojima je poveznica zagrebački poduzetnik Josip Radeljak osvanulo je još jedno optužujuće pismo koje ovaj put potpisuje glumica Dolores Lambaša.

Naime, nedavno je osvanula vijest da Mia Begović tuži Vlatku Pokos zbog neprikladnih komentara na njenom blogu, a pjevačica, s druge strane, namjerava tužiti svoju nasljednicu, glumicu Dolores Lambašu zbog konstantnih kritiziranja preko društvene mreže Facebook.

Medijski rat se nastavlja, a u novom pismu objavljenom danas na blogu Dolores Fan Club, glumica i nova Radeljakova odabranica, njegovu bivšu suprugu proziva zbog “psihičkog i fizičkog zlostavljanja” malena Lane, koju je Radeljak dobio u braku s legendarnom glumicom Enom Begović. Iako na brojnim internetskim forumima prevladava mišljenje da se iza riječi Dolores Lambaše zapravo krije njen “muž” Josip Radeljak, u novom pismu glumica nastoji opovrgnuti i te glasine. Donosimo dio pisma prenesenog sa bloga, u kojem glumica tvrdi da je tijekom njihova druženja Lana priznala kako se pjevačica ponašala prema njoj.

Smatram da je potpuno besmisleno prepucavati se preko medija oko ovako osjetljivih i intimnih stvari pa sam stoga mišljenja da je najbolje obratiti vam se otvorenim pismom ,koje je, što se mene tiče moje definitivno i zadnje, jer zaista ne želim s vama, osim ovoga, imati nikakve daljnje polemike – započela je priopćenje javnosti zvijezda filma “Vjerujem u anđele” te se u nastavku osvrnula na Vlatkin odnos s Lanom.

Stvar koju želim raščistiti je “Vaša Ljubav prema Lani”. Draga gospođo, od te Vaše teze mi je,oprostite mi na izrazu, slabo već danima. Posebice, otkada mi je Lana osobno ispričala neke detalje tih nemilih događaja. Obuzmu me ljutnja,tuga i ogavna mučnina a hladan znoj mi oblije tijelo. Zar je moguće da gađate toliko nisko? Da li ste svjesni svoje nesvjesnosti, draga gospođo, dok izgovarate tako nešto ? Što izigravate? Zar nema u Vama ni truna ljudskosti? Postaviti ću Vam sada nekoliko pitanja pa kada ostanete sami – malo zastanite i razmislite o njima. Ako je istina, koju uporno ponavljate, poput papagaja – da Vi toliko volite Lanu, ako ste uistinu voljeli ovo drago dijete koje nije ni inače teško voljeti- zašto ste je onda svakodnevno v r i j e đ a l i i govorili joj da je „debil poput svoje mame“ ? Zašto ste vašu voljenu pokćerku u b a d a l i v i l i c o m kada bi sporije jela? Zašto ste je z a t v a r a l i u ormar i puštali je da ondje p l a č e cijeli dan ? Zašto se djevojčica svakog jutra budila u suzama, dvaput bila h o s p i t a l i z i r a n a i zašto ste je, panično skrivajući od oca vidljive masnice koje ste joj nanosili, -čak jednom skrili u Sokolovcu ?! ( Inače vaše rodno selo, a slučajno puno manje od Pakova Sela) I dopustili joj tamo, jednom prilikom, da Lana gleda kako se pred njom okrutno fizički obračunavate sa svojom majkom koju ste čupali za kosu i bacali na pod ?

Sve ovo mi je, da ne bude zabune, draga gospođo, Lana sama, u nekoliko navrata i svojom voljom ispričala. Ne zaboravite da je ona danas velika djevojčica ,koja jako dobro razumije sve što ste joj tada radili. Najtužnije od svega je bilo kada sam je upitala zašto nije rekla tati da ste je ZLOSTAVLJALI. Odgovorila mi je da ste joj, ukoliko to napravi, zaprijetili još većim batinama. Zar se niste bojali Boga,draga gospođo ? ? ? Želim reći, neko vrijeme možete varati neke ljude – ali ne možete cijelo vrijeme varati sve ljude.

I za kraj,da bude potpuno jasno Vama i svima onima koji čitaju. Svrha ovome pismu je izričita i samo najiskrenija želja, da nas svih zajedno ,dakle, cijelu obitelj Radeljak , obitelj Begović a i moju malenkost zauvijek i definitivno zaboravite, izbrišete iz svog sjećanja, a naročito u kontekstu prljave zarade kako ste to do sada radili spominjući nas. Na tome bi Vam bili doista neizmjerno zahvalni. U suprotnom, na našu veliku žalost ,biti ćemo prisiljeni i dalje iznositi neugodnu i gorku istinu o Vama.

S poštovanjem,

glumica Dolores Lambaša

Linker
04. svibanj 2024 04:24