CAVALLI&MCQUEEN

Domaće jetseterice pohrlile po toalete

Blagdani se bliže i većina trendsetterica već je počela razmišljati o onoj savršenoj haljini koju će nositi u novogodišnjoj noći ili o komadu odjeće i modnim dodacima koje će najdražima staviti pod bor.

Stoga je jučerašnji New Year’s Warm Up Party u mulitstoreu Roberto Cavalli u novootvorenom zagrebačkom centru Cascade došao kao naručen da poznati, među kojima su najbrojniji bili glumci poput Gorana Grgića, Vedrana Mlikote, Tamare Garbajs, Jasne Odorčić i Jelene Perčin, odaberu nešto za sebe. Najzanimljivije komade iz kolekcija Class by Roberto Cavalli i Alexandra McQueena za jesen i zimu 2009/2010 prošetale su poznate hrvatske manekenke, među kojima se našao i hokejaš HK Medveščak Gašpar Krošelj, koji je spremno pozirao fotografima, iako i nije veliki ljubitelj modnih zbivanja.

U razgledavanje je tako svratila i jet-setterica Sanja Duggan koja voli torbe Alexandra McQueena i sve iz linije Roberta Cavallija, a osobito haljine. – Cavalli se super može kombinirati sa uličnom modom i sa nekim starim, vintage komadima – a to je baš onaj stil koji najviše volim, kaže Sanja.

S njom se slaže i manekenka Iva Jerković, koja najviše voli potrošiti na haljine, a smatra da je uvijek pametno kupiti i kvalitetnu jaknu, jer nju ipak može kombiniriati gotovo sa svime. U klubu ljubiteljica haljina našla se tako i pjevačica Marija Husar. S obzirom da je prosinac mjesec kada se održava najviše koncerata te društvenih događanja, mora uložiti dosta u scensku odjeću – a to su tada najčešće haljine jer se u njima najbolje osjeća.

– Veselim se da se jedan ovakav dućan otvorio, jer još uvijek u ormaru nemam ništa s potpisom Alexandra McQueena – kaže Marija kojoj će ovaj lokal, koji će uskoro biti bogatiji za brandove Robert Scarpa i Scervino Street, od sad biti na shopping ruti.

Maja Jurović

Linker
20. travanj 2024 07:36