MLADA MAMA

Doris Pinčić na porodiljnom će biti kratko, već traži dadilju

Iako je svjesna da joj život više nikad neće biti isti i da će odsad centar svijeta njoj i njenom suprugu Borisu Rogoznici bit njihov sinčić Donat, Doris Pinčić (25) isto je tako svjesna da se mora raditi pa novopečeni roditelji već traže dadilju.

– Znam da će mi biti teško odvojiti se od Donata, ali takav je život – govori zadarska glumica koja će na porodiljnom dopustu biti samo tri mjeseca, ali njih će iskoristiti maksimalno provodeći baš svaki trenutak s novorođenim sinom.

Najveći dio obaveza oko brige za Donata preuzela je Doris, ali i suprug joj pomaže najviše što može:

– Nije mi teško ustati usred noći i napraviti bočicu s mlijekom, jer Donat, uz dojenje, treba dohranu. Kupam ga, mijenjam mu pelene – priča Boris Rogoznica (26), menadžer u Zepteru koji jedva čeka da dođe kući s posla kako bi uživao s Donatom i Doris.

Boris je uz svoju suprugu bio i na porođaju o čemu je rekao:

– Jedni su mi govorili da je to divno iskustvo, drugi da baš i nije ugodno, ali ja sam odlučio biti uz svoju Doris. Bilo joj je prvi put, među nepoznatim ljudima, bila je preplašena. Naravno da me trebala i da je moje mjesto bilo uz nju – ispričao je brižni suprug i novopečeni otac.

O poteškoćama s kojim se suočila mlada mama nakon rođenja svog prvog djeteta, tko joj je među prvima došao u posjetu, koji je najbolji savjet koji je dobila o majčinstvu, kao i kakve poslovne planove već ima pročitajte u jubilarnom 1000-tom broju Glorije, na posebnom velikom formatu koji je na kioscima od 6. ožujka 2014.

Linker
19. travanj 2024 17:36