Cropix
PRETRPAN RASPORED

Doris Pinčić novu karijeru započela u Kölnu

Do sada se okušala kao glumica i radijska voditeljica, a sada je pred Zadrankom Doris Pinčić Rogoznica (26) novi izazov – publici će se prvi put predstaviti kao TV voditeljica.

Zvijezda serijala Vatre ivanjske, u kojem igra tajanstvenu zlicu Magdalenu Magdić, nedavno je snimila dva dijela zabavno-informativne emisije RTL Televizije 25. Prvi je presjek 25 najvažnijih događaja koji su obilježili 2014., a drugi govori o 25 najzabavnijih događaja od osamostaljenja Hrvatske.

– Uživala sam i jako se veselim toj novoj stepenici u karijeri. Obje emisije emitirat će se u drugoj polovini prosinca i jedva čekam reakcije gledatelja – kaže Doris Pinčić Rogoznica koja je emisije snimala u Kölnu, u središnjici njemačkog RTL-a.

A to vrijeme njenog sinčića Donata čuva tata Boris Rogoznica (27) koji je napustio posao kako bi se mogao bninuti za sina jer Doris zbog obaveza izbiva i po 12 sati dnevno.

– Jedno kratko vrijeme imali smo tetu čuvalicu, i bila je jako dobra, ali je i meni i Borisu bilo teško ostavljati dijete cijeli dan nepoznatoj osobi – rekla je Doris.

Kristinka Šćavina

Kako se mlada obitelj snalazi s obzirom na pretrpan raspored lijepe glumice, kako u svemu tome i Boris uspijeva raditi na svojoj glazbenoj karijeri te kakve sve poklone malom Donatu donose Dorisini kolege sa seta Vatri ivanjskih pročitajte u novom broju Glorije koja je na kioscima od 4. prosinca.

Related content
Linker
26. travanj 2024 12:29