HITAN SLUČAJ

Doris Vrečko u bolnici: ne može ni pričati ni hodati

Doris Vrečko , manekenka i voditeljica emisije Nove TV Automotiv, hitno je prevezena u Klinički bolnički centar Zagreb, nakon što joj je u ponedjeljak kasno navečer pozlilo, piše Jutarnji list.

Sumnja se da je 26-godišnja djevojka, inače bivša prvakinja Hrvatske u mačevanju, doživjela moždani udar, no ta dijagnoza nije potvrđena jer se još uvijek čekaju svi nalazi, među ostalim i snimka glave.

Doris se onesvijestila gledajući televiziju, nakon čega je prebačena na intenzivnu njegu. Zdravstveno stanje u međuvremenu joj se poboljšalo te je s intenzivne prebačena na odjel neurologije KBC-a Zagreb, prima terapiju, pri svijesti je, ali ne može pričati ni hodati, što ju je logično, u potpunosti šokiralo, baš kao i njezinu obitelj oca Romea, majku Branku i sestru.

Blizak krug mlade i lijepe Zagrepčanke uglavnom nije bio upoznat da je Doris hospitalizirana i ta vijest ih je vrlo iznenadila, s obzirom na to da se nije žalila ni na kakvu bolest ili tegobe. Na Novoj TV večeras nisu imali potvrdu ove informacije koja je i njih vrlo iznenadila, a obitelj Vrečko ni njima se ne javlja na telefon.

Doris, koju je javnost prvo zamijetila kao Miss sporta, bila je inače u vrlo dobroj fizičkoj formi. Bivšu sportašicu često se moglo sresti u fitness centru pjevača Davora Radolfija i glumca Marija Mlinarića , a da je sport i dalje vrlo zanima, moglo se jasno vidjeti po njezinom tijelu na modnim revijama.

Linker
25. travanj 2024 03:01