PARIS HILTON

Dramatičan prekid

Bogata nasljednica lanaca hotela Paris Hilton (28) odlučila je prekinuti sa dečkom, igračem baseballa i zvijezdom reality showa „The Hills“ Dougom Reinhardtom (24), nakon žestoke svađe u ponedjeljak.

-Mogu potvrditi da Paris i Doug više nisu zajedno. Ostali su u prijateljskim odnosima i molimo vas da poštujete njihovu privatnost. Paris zasad ne želi raspravljati o njihovom prekidu – izjavio je njezin glasnogovornik.

Nakon što je atraktivna partijanerica ostavila Douga, on se shrvan njezinom odlukom odlučio na još jedan pokušaj te ju posjetio u njezinom losanđeleskom domu ali ona ga je odbila primiti u kuću.

-Paris živi u strogo nadziranoj „utvrdi“ i stražari su imali nalog da ga ne puste u kuću. Na kraju su morali pozvati policiju pošto je on bio uporan – izjavio je njezin obiteljski prijatelj blogeru Perezu Hiltonu, zaduženom za celebrity tračeve. Njezina obitelj i prijatelji nikada nisu odobravali njihovu vezu pošto su smatrali da Reinhardt iskorištava Paris kako bi se dodatno proslavio i eksponirao u javnosti. Ona je unatoč njima još nedavno tvrdila kako je ona savršen čovjek za nju te kako planiraju zajedničku budućnost.

-On bi učinio sve za mene. Mislim da je on moj budući suprug. Toliko ga volim i nedostaje mi svake sekunde kad ga nema. Treperim uz njega – romantično je opisivala njihovu vezu samo nekoliko tjedana prije dramatičnog prekida.

Gordana Kolanović

Linker
30. travanj 2024 14:33