zagreb 19.10.2015 dubravka ostojic foto vedran peteh
 Vedran Peteh
RAZOTKRIVANJE

Dubravka Ostojić: Suprug je napisao ulogu za mene

Zagrebačka glumica Dubravka Ostojić, rođena prije 54 godine, TV gledateljstvu poznata kao liječnica Sanja Grospić iz serijala ‘Naša mala klinika’, u Teatru &TD priprema predstavu ‘Posljednji dani mira’, prvu prema tekstu svog supruga, dramatičara Ivana Vidića.

Je li suprug ulogu Gazdarice napisao upravo za vas?

– Je. Radi se o drami sa samo dva ženska lika: osim Gazdarice tu je i Konobarica, koju igra sjajna i inspirativna mlada glumica Nataša Kopeč. To je intimna drama koja razlistava odnos tih dviju žena u rasponu od realistične situacije pa sve do mita i bajke.

Miješa li vam se suprug u posao na probama?

– Ne. Ivan je bio samo na jednoj čitaćoj probi i sad čeka generalku da vidi koliko smo se uspjeli približiti njegovoj zamisli. I veseli se tome. Doma ne pričamo o toj temi jer je on svoj posao završio kad je napisao dramu, a sad je red na nama.

Cijeli intervju sa zagrebačkom glumicom pročitajte u novoj Gloriji, koja je u prodaji od 22. listopada, a u kojoj vas očekuju posljednji kuponi za veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti novi Opel Karl – kupon broj četiri i joker kupon.

Razgovarao Kruno Petrinović

Linker
14. travanj 2024 05:05