Instagram
NOVI IZAZOVI

Dvije ljepotice napustile Viktorijine anđelice

Nakon što je obožavatelje Viktorijinih anđelica iznenadila vijest o odlasku Karlie Kloss (22), direktor marketinga Victoria’s Secreta, Ed Razek, potvrdio je odlazak još jedne anđelice – Doutzen Kroes (30).

Karlie se odrekla svojih krila nakon manje od dvije godine suradnje s brendom donjeg rublja, a sve zbog nekih novih izazova, među kojima je i fakultet.

FOTO: AFP/Cropix

– Karlie je jedinstvena, moja bliska prijateljica i stvarno joj se divim. Ona je, neupitno, jedna od najboljih modela ikad, ali je još bolja osoba. Jedva čekam vidjeti što joj budućnost donosi, ali ona će za mene uvijek biti anđelica – napisao je Ed na svojem Instagram profilu.

Osim mlade manekenke brend je napustila i nizozemska manekenka Doutzen Kroes, koja je zbog poslovne prilike u Europi morala odustati od Victoria’s Secreta i to još u prosincu prošle godine.

Tomorrow night Tuesday 9th on #CBS 10/9c! Can’t wait!!!! #vsfashionshow

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on Dec 8, 2014 at 1:39pm PST

– Nije došlo do konflikta. Imala je odličnu poslovnu priliku i ja sam htio biti pošten prema nekome kome se divim. To je sve. Iskreno, vjerujem da je Doutzen jedna od najljepših na svijetu. I to sam joj rekao mnogo puta – objavio je direktor marketinga na svom Instagram profilu.

Poznati brend donjeg rublja ostao je tako bez dvije anđelice, a još prije velikog Victoria’s Secret showa u Londonu američki mediji pisali su da modni krugovi šuškaju da će i Adriana Lima i Alessandra Ambrosio prekinuti suradnju s Victoria’s Secretom.

Linker
25. travanj 2024 10:52