OKRUTNA ISTINA

Ekatarina: Ronnie Wood je zao

Veza između Ronniea Wooda, slavnog gitarista legendarne grupe The Rolling Stones i 21-godišnje Ruskinje Ekatarine Ivanove, intrigirale je medije punih 18 mjeseci, koliko je potrajala. Čini se da 62-godišnjem glazbeniku i atraktivnoj plavuši, ipak nije bilo suđeno.

Prvi put nakon prekida Ekatarina je dala intervju za magazin Hello i otkrila kako je zaista izgledala njihova veza iza pogleda javnosti. Opisala je njihov prvi susret, baš kao i zadnju svađu.

– Sve je započelo kao prava bajka, a onda se vrlo brzo pretvorilo u okrutnu noćnu moru – priznala je mlada umjetnica koja je donedavno živjela s Woodom u gotičkom tornju Ruxley Tower u Surreyu.

– Kada smo se Ronnie i ja uselili u toranj, prijatelji su me zadirkivali da sam postala princeza zatočena u dvorcu. On se uskoro počeo ponašati kao dr. Jekyl i mr. Hyde. Stalno je mijenjao raspoloženja, osjećala sam se kao da me zarobio zli kralj goblina – otkrila je Ekatarina te u nastavku intervjua prepričala dojmove sa susreta s ostalim članovima Rolling Stonesa, kao i o Woodovoj bivšoj suprugi Jo Wood.

Linker
20. travanj 2024 06:55