INTERVJU ZA GLORIJU

EKSKLUZIVNO Angelina Jolie: Kao redateljici nedostaje mi samopouzdanja

Koliko se glumica Angelina Jolie razlikuje od redateljice Jolie, vidjelo se na intervjuu u njujorškom hotelu Mandarin Oriental u povodu premijere filma Nesalomljivi, njenog drugog redateljskog pothvata.

Samouvjerena i opuštena kad predstavlja film u kojem glumi, no kad je riječ o režiji, 39-godišnja holivudska zvijezda vrlo je oprezna, čak i pomalo nesigurna. Svjesna je da kao redateljica nema dovoljno utakmica u nogama te da je na njoj najveća odgovornost za uspjeh, odnosno neuspjeh filma Nesalomljivi.

Što vam je u procesu stvaranja filma bilo najteže?

– Shvatiti da sam doista pravi izbor za redateljicu. Svi mi ponekad sumnjamo u svoje sposobnosti pa sam i ja samu sebe trebala prvo uvjeriti da to zaista mogu.

Znači li to da vam nedostaje samopouzdanja?

– Kao redateljici definitivno mi toga nedostaje. Ponosna sam na svoj debitantski film U zemlji krvi i meda, no još se ne predstavljam kao redateljica. Nisam za to spremna. A što se Nesalomljivog tiče, moram priznati da strepim od reakcija, hoće li se ljudima svidjeti film, hoće li ga razumjeti…

Razgovarao Josip Jurčić

O tome kako balansira između posla i šestero djece, na koji način joj suprug Brad Pitt najviše pomaže, zašto nema osobu za odnose s javnošću, razmišlja li o politčkoj karijeri te kako ju je pokojna majka izvela na pravi životni put pročitajte u velikom ekskluzivnom intevjuu koji je Angelina Jolie dala za Gloriju.

Novi broj u prodaji je od 31. prosinca!

Linker
20. travanj 2024 00:33