SRETNA I ZALJUBLJENA

Emilija Kokić: Napokon život u dvoje

Pjevačica Emilija Kokić (43), koja je nedavno prvi put nastupila na Festivalu kajkavskih popevki u Krapini, s takvom je lakoćom otpjevala pjesmu “Da se vrneš po me” kao da je rođena u Zagorju, a ne u Dalmaciji. Publika ju je nagradila dugim pljeskom, a ponosan je bio i njezin dečko, televizijski spiker Miljenko Kokot (45). Njegova majka Ljubica bila je još manje suzdržana – popela se na pozornicu i, prepuna emocija, budućoj snahi darovala buketić bijelog cvijeća.

Emilija Kokić, najpoznatija po pobjedi na Eurosongu 1989. sa zadarskom grupom Riva, prije deset godina se preselila iz Zadra u Zagreb, gdje je otvorila glazbenu školu. Miljenka Kokota poznaje odavno, ali su prvo bili prijatelji, potom su se zaljubili, a posljednje tri godine žive zajedno – on se iz svog stana preselio u njezin, u zagrebačkoj četvrti Maksimir.

– Često smo bili u istom društvu, zajedno smo slavili sve blagdane, rođendane, a onda smo odjednom postali nešto više, shvatili da ne možemo jedno bez drugoga i eto nas pod istim krovom – kaže Emilija Kokić.

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst pročitajte u tiskanom broju Glorije (br.871) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
21. travanj 2024 05:28