NovaTV
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Emilija Kokić oduševljena načinom na koji ju je Giuliano oponašao

U popularnom showu Tvoje lice zvuči poznato ove nedjelje gledat ćemo Giuliana transformiranog u Emiliju Kokić. A gledat će ga uživo i sama pjevačica koja je oduševljeno izjavila da je njen splitski kolega, izvodeći pjesmu Rock me baby s kojom je pobijedila na Euroviziji 1989. bio baš poput nje.

– Nakon nastupa kad sam dobila priliku i progovoriti par riječi, imala sam osjećaj kao da sam duh i kao da razgovaram sa sobom iz tog vremena – rekla je Emilija koja je u toj emisiji gostujući član žirija.

Ove nedjelje u specijalu popularnog showa prisjetit ćemo se i drugih poznatih eurovizijskih hitova. Severininu pjesmu Moja štikla izvest će Andrea , Baby Dooks postat će Daniel Popović, dok će se Minea transformirati u Ruslanu. Ronald će se transformirati u Sanju Doležal jer je za zadatak dobio otpjevati hit Novih fosila Ja sam za ples. Mario je ovaj put dobio zadatak transformirati se u Doris Dragović, a otpjevat će pjesmu Marija Magdalena, a Jasnu ćemo ove nedjelje vidjeti kao kopiju Tajči koja je 1990. na Eurosongu izvela Hajde da ludujemo. Vanda će se transformirati u pjevačicu Loreen, a izvest će pobjedničku eurovizijsku pjesmu iz 2012. Euphoria.

Linker
16. travanj 2024 16:38