ZASAD JOJ ODGOVARA

Fani Čapalija - samotan život na Čiovu

Po mnogima naša najljepša Miss teško je proživjela smrt oba roditelja i raspad braka te danas živi pomalo usamljeničkim životom na Čiovu, a društvo joj pravi njezin ljubimac, maltezer Benny, piše Jutarnji.hr.

U intimnoj ispovijedi za Studio Jutarnjeg lista Fani Čapalija govorila je kako je teško preživjela smrt roditelja koji su oboje umrli u kratkom vremenskom razdoblju, a posebno teško se pomirila sa smrću majke s kojom je bila jako bliska.

Po mnogima naša naljepša misica i najljepša Europljanka 1993. danas živi sama na otoku Čiovu, svakodnevno joj društvo pravi tek njezin psić. Rijetko ode i do Splita jer kaže, nema auto pa joj nije baš zgodno. Iako joj život na otoku zasad odgovoara, ipak priznaje da se ponekad osjeća malo izolirano i usamljeno.

Čini se kako za svojim propuštenim prilikama pomalo žali jer, iako su joj mnogi predviđali svjetsku modnu karijeru, ona nije zaradila miljune.

Nekako je taj moj zvjezdani trenutak prošao prebrzo. Nisam se ni snašla, a već sam bila zaboravljena – prisjetila se Fani sa zvukom nostalgije u glasu.

Linker
03. svibanj 2024 12:06