PLES SA ZVIJEZDAMA

Frano Domitrović: Super se slažem s plesnom partnericom

Frano Domitrović , samozatajni HRT-ov voditelj odlučio se ove godine okušati u popularnoj emisiji “Ples sa zvijezdama”, a tim povodom otkrio nam je kako se priprema za svoj prvi nastup.

– Ja ne bih volio ispast prvi i zato naporno vježbam. Mislim da nije poanta u savršenim plesnim koracima već je bitno da prezentiraš sebe kakav jesi i na taj način se povežeš s gledateljima. Oni odlučuju i oni trebaju od tebe osjetiti nekakvu vibru – iznio je svoje razmišljanje Domitrović, koji je bio pun hvala za plesnu partnericu Anu Domišljanović.

– Super se slažem s partnericom, čak smo postali i prijatelji. Nisam mogao bolju poželjeti u smislu učenja, stvarno izvlači sve iz mene. Na istoj smo valnoj duljini i odlično se slažemo – oduševljeno je ispričao voditelj kojeg su kolege s HRT-a pripremili na tremu.

– Nisam još uzbuđen, nije me trema previše uzela jer znam da je bitno samo biti svoj. Svi kolege kažu da će me trema uhvatiti onog trenutka kad stanem na pozornicu pa ćemo vidjeti. Drago mi je da je ekipa ove godine stvarno opuštena i zafrkantska, a nemam nikakvih predviđanja u vezi pobjednika jer sve ovisi o tome kako se predstaviš gledateljima – diplomatski je odgovorio Frano.

– Obitelj i prijatelji su sretni i zadovoljni mojim angažmanom, ali neki frendovi me malo zafrkavaju. Nikada me u ekipi nisu doživljavali kao zvijezdu pa nisam radio neku veliku pompu oko toga, ali sada me zezaju zbog plesa – potužio se Domitrović.

Linker
04. svibanj 2024 00:15