JA BI DA TE SLIJEDIM

Gabi Novak, Lea Dekleva, Lu i Matija Dedić - emotivna posveta Arsenu...

U intimnoj atmosferi uz drage prijatelje protekla je promocija videospota i pjesme Ja bi da te slijedim u izvedbi Gabi Novak, Lee Dekleve, Lu i Matije Dedića.

Nesuđeni duet Arsena Dedića i Lee Dekleve, koja autorski potpisuje pjesmu, postao je svojevrsna posveta Arsenu od tri generacije Dedića; Gabi, Matije i Lu, zajedno s Leom.

– Ne bih se usudila raditi ništa vezano uz Arsena, a da on to nije čuo i rekao da bi iza toga stao, kako je i bilo. Spletom okolnosti nismo to dospjeli snimiti, ali se nekako spontano dogodilo da smo se spojili Gabi, Matija, Lu i ja. Proveli smo emotivne trenutke stvarajući ovu pjesmu, što mi je osobno puno značilo nakon njegovog odlaska. Za takvog čovjeka i takva djela kakva je ostavio, ovo je sitnica, koja će nas podsjetiti koliko je bio važan i velik – rekla je Lea Dekleva.

– Cijela priča oko pjesme i spota od početka mi je odlična. Bilo je zanimljivo realizirati sve to. To mi je bilo prvo snimanje i normalno bila sam zbunjena, ali s obzirom na odličnu ekipu brzo sam se opustila. Spot je vrlo emotivan, posebno sam kraj, odnosno scena u kojoj se pojavi moj djed. Mislim da bi Arsen bio ponosan – izjavila je Arsenova miljenica Lu.

Spot je snimljen kao zapis jednog jesenskog dana u studiju, a potpisuje ga Leon Rizmaul i Daniel Rafaelić, Arsenovi prijatelji i suradnici.

Nakon što je prvi puta pogledala videospot duboko dirnuta Gabi je izjavila:

Hvala Lei što je donijela tu pjesmu u našu kuću, što je donijela ideju Arsena i nje i hvala joj što je produžila tu ideju i svima nam dala mogućnost da pomaknemo vrijeme i da se na neki način odužimo našem Arsenu. Svi smo puno i emotivno sudjelovali, spot je izvrstan, pravi art projekt, Rafaelić i Rizmaul su napravili odličan posao. Danas sam prvi puta osjetila u atmosferi da je Arsen tu među nama i da će zauvijek biti – rekla je Gabi.

Linker
18. travanj 2024 09:53