NAJLUĐA NOĆ

Gdje dočekati Novu godinu u Zagrebu

Dva se vrhunska doživljaja najluđe noći ove godine nude stanovnicima Zagreba i onima koji će u njemu dočekati 2012. godinu.

Službeni MTV-jev doček pod imenom “MTV NYE party” u Aquariusu će od 21 sat okupirati dva floora – Sound Designers NYE Special Edition Floor, s atmosferom housea preslikanom s Ibize, Zrća i plaža Miamija, te MTV Megahits Mashup Floor, uz mješavinu najvećih prošlih i sadašnjih uspješnica najpopularnije glazbene televizije.

Prvi prostor tako donosi glazbu Martyja Negra, Marija Amarilla, Koste Radmana & Miss Lale (Beez Kneez), Axwella, Swedish House Mafije, Martina Solveiga, Davida Guette…, dok u drugom valja očekivati uspješnice u rasponu od Barbare Streisand do Rihanne, a preko Black Eyed Peasa, Chemical Brothersa, White Stripesa, Beyonce, Faithlessa, Blura, Prodigyja, Peppersa, Franza Ferdinanda, LMFAO-a i Nirvane.

Ponuda uključuje švedski stol, pjenušac i dva pića po izboru, a nudi se za 160 kuna u Aquariusovim trgovinama i na prodajnim mjestima Eventima. Uvertiru u glazbeni rastanak s 2011. u Aquariusu poslušajte ovdje.

Drugi doček naziva “Nova u Kvartu” očekuje nas u popularnom prostoru Stare klaonice, u Heinzelovoj ulici od 22 sata. Riječ je o plesnom presjeku zagrebačke klupske scene na kojem će nastupiti Protokol, Cfsn DJs, Ekstrakt, Groodanje, Jabbaton, Artisti, Chew the fat! Croatia, Black Light, Program i Bassinvaders, rasprostrti na dvije pozornice uz bogat vizualni i auditivni doživljaj.

Ulaznice u pretprodaji stoje 75, a na Staru godinu 95 kuna te se mogu kupiti u klubu Pepermint, Caffe baru Mrav i Sportskoj dvorani Pešćenica.

Linker
28. travanj 2024 03:37