Matota
ŽIVOT DONOSI PROMJENE

Glazba mi više nije na prvom mjestu

Pjevačica Novih fosila i voditeljica Dobro jutro, Hrvatska u potpunosti se saživjela sa svojim televizijskim poslom: kaže kako joj nije nimalo teško ustati u cik zore te kako misli i da ima još puno toga za ponuditi u voditeljskom poslu. Glazba joj, kaže, više nije na prvom mjestu.

Iza Sanje Doležal (51) 36 je godina glazbene karijere, a krajem listopada s Fosilima kreće na oproštajnu turneju u sklopu koje će održati koncerte u velikim gradovima diljem regije.

– Nije nam bilo teško donijeti tu odluku, jer iza nas je doista iznnimna glazbena karijera, a s druge strane svatko od nas ima neke svoje obveze, poslove pa čak i neostvarene snove. Meni je televizijski posao ostvarenje mladenačkih snova – ispričala je Sanja u intervjuu za Gloriju.

Voditeljica, koje se tijekom godine dana koliko vodi Dobro jutro, Hrvatska nametnula kao omiljeno televizijsko lice, kaže kako čovjek u određenim godinama jednostavno mora odlučiti što i kako dalje, a za godine kaže kako su joj donijele zrelost i toleranciju.

Linker
18. travanj 2024 10:19