Reuters/EPH
POPULARNI JOEY

Godinama sam jedva izlazio iz kuće

Američki glumac, najpoznatiji po ulozi Joeyja u TV seriji Prijatelji, otkrio je u intervjuu za The Mirror da je nakon završetka snimanja popularne serije umalo doživio živčani slom.

Matt LeBlanc (48) odlučio je nakon deset sezona popularne humoristične serije, čije je snimanje završeno 2004. godine, da je vrijeme da se udalji od Hollywooda te je uzeo pauzu od glume.

– Godinama sam jedva izlazio iz kuće. Pregorio sam, nisam želio imati raspored niti bilo kamo ići. Bio sam u poziciji kada sam si to mogao priuštiti – priznao je slavni glumac.

– Moj agent je bio izvan sebe. Nazvao sam ga i poručio mu neka izgubi moj broj na par godina. To je bilo jako teško razdoblje za mene. Umalo sam doživio živčani slom – otkrio je Matt, koji je u Prijateljima glumio s Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisom Kudrow, Davidom Schwimmerom i Matthewom Perryjem.

Popularni glumac objasnio je kako je to razdoblje za njega bilo osobito teško zbog zdravstvenih problema njegove kćeri Marine (11), koji su sada daleko iza njih.

– Želim provoditi što više vremena s njom. Radimo doručak zajedno, idemo na jahanje, opuštamo se u prirodi i stvarno se trudim da provodi što više vremena vani, a ne pred računalom. Vrijeme provedeno s mojom kćeri mi je najdraže. Jako smo povezani i ona je najbolje što mi se dogodilo u životu – izjavio je glumac koji se od Marinine majke, Melisse McKnight, razveo 2006. godine, ali su ostali u dobrim odnosima i dijele skrbništvo.

Linker
20. travanj 2024 09:52