DUŠKO ĆURLIĆ

Godišnji odmor u sjeni požara

Strašno je to jučer izgledalo. Iako je požar bio s druge strane zaljeva, točnije preko puta nas, brdo u plamenu nas je dosta zabrinulo. Svaka čast ovim lokalnim dečkima koji su odmah reagirali, a za sve su zaslužna četiri kanadera koja su im pritekla u pomoć – kazao je televizijski i radijski voditelj Duško Ćurlić (40), koji se ovih dana sa suprugom Adelom (39), zaposlenom u zagrebačkoj knjižnici Tina Ujevića, te kćerima Karlom (10) i Elom (5,5) odmara u okolici Rogoznice. Iako tim područjem ovih dana haraju požari, koji su se u nekim trenucima opasno približili kućama, popularni voditelj ipak ne razmišlja o preranom povratku u Zagreb.

– Supruga i ja uživat ćemo na moru još tri tjedna, kad se zbog posla moramo vratiti u Zagreb, a kćeri ostaju do kraja ljeta s bakama – rekao je Duško te nadodao da u tom dijelu Dalmacije ima sve što čovjeku treba za odmor – mir i čisto more. Stoga s obitelji već godinama ljetuje u blizini Rogoznice.

– Tu smo već desetak dana, a došli smo nakon splitskog festivala zabavne glazbe, koji sam vodio četvrti put – dodaje Duško, koji najviše uživa u druženju s kćerima – Cure su prave plivačice, no svejedno ih neprekidno držimo na oku. Kad vrijeme nije za kupanje, sjednemo u automobil i obilazimo okolinu, a prije dva dana bili smo i u Kaštelima, da Karla i Ela vide i taj dio naše obale.

Snježana Dragojević Harapin, Martina Vulić

Linker
05. svibanj 2024 06:28